Filozofia AVANT’SYS

Să sprijine Clientul-Partener în a descoperi şi alege cea mai potrivită soluţie H.V.AC. pentru el însuşi, care să-i reflecte necesităţile şi interesele.

Să ofere Clientului-Partener mai multe variante de lucru pentru realizarea sistemului ales, bazate pe diverse variante tehnologice şi la niveluri de preţ optimizate.

Toate sistemele şi soluţiile AVANT’SYS se bazează pe cele mai moderne tehnologii disponibile.

Mai multe detalii...

Te rugăm sa îți introduci username-ul sau parola. Vei primi pe e-mail o nouă parolă.


Clivet

CLIVET este lider european în proiectarea, producerea și distribuția de echipamente pentru răcire, încălzire și ventilație cu o gamă largă de soluții pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale. decupaje-hover-09

Compania are peste 30 de parteneri în Europa, Orientul Mijlociu – Africa – Asia.

Misiunea companiei CLIVET este de a îmbunătăți confortul și calitatea aerului din interior, dezvoltând sisteme avansate bazate pe resurse regenerabile care să consume cât mai puțină energie și să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.

 • echipamente cu consum redus de energie;
 • utilizare de energie verde;
 • utilizare de refrigeranți ecologici;
 • emisii reduse de dioxid de carbon.

Sistemele de aer condiționat furnizate de CLIVET sunt concepute pentru a fi potrivite pentru fiecare aplicație în parte, compania investind în identificarea celor mai confortabile soluții de condiționare a aerului din interiorul clădirilor rezidențiale, comerciale și industriale:

 • case și apartamente;
 • hoteluri și restaurante;
 • săli de cinema și de teatru;
 • spații de retail;
 • unități de producție și birouri.

Soluțiile se bazează pe o gamă largă și completă de echipamente cu puteri între 1,8 kW și 1800 kW, dezvoltate după standarde precise de calitate. Toate echipamentele sunt prevăzute cu sisteme de management și cu softuri performante.

SOLUŢII PENTRU ORICE APLICAŢIE

Viziunea asupra viitoarelor instalaţii conduce CLIVET pe drumul dezvoltării unor sisteme complete de încălzire, aer condiţionat, instalaţii de circulare şi purificare a aerului, specializate pentru diferite aplicaţii.

CLIVET proiectează şi produce sisteme unice de control al climatului prin pompe de căldură, pentru diferite aplicaţii. Aceste sisteme sunt capabile să genereze confort pe toată durata anului, oferind următoarele

avantaje faţă de sistemele tradiţionale pe bază de combustibili:

 • Energie primară economisită de la 30% la 60%;
 • Emisii de COreduse de până la 50%;
 • Utilizarea surselor de energie regenerabilă în acord cu Directiva RES (Renewable Energy Sources);

În acest domeniu, CLIVET a atins performanţe ridicate, confirmate de peste 10.000.000 m2 de suprafaţă comercială care beneficiază de confortul oferit de echipamentele CLIVET. Peste 800 de cinematografe şi săli de teatru din Italia folosesc echipamente specializate Clivet, dedicate acestor aplicaţii. Multe lanţuri mari de distribuţie aleg pompele de căldură CLIVET ca unicul sistem de confort climatic în interiorul clădirilor pe toată durata anului.

Fiecare sistem este conceput cu obiectivul de a maximiza returnarea investiţiei: toate costurile legate de întreaga instalaţie sunt luate în considerare şi optimizate.

Toate soluţiile industriale Clivet sunt compuse din componente inovatoare şi testate care comunică între ele.

Mai mult, sistemul este gestionat de o singură unitate de control, proiectată de CLIVET pentru controlul tuturor componentelor şi permite, astfel, o instalaţie simplificată cu performanţe maxime şi consistente, precum şi standarde înalte de confort.

www.clivet.com

Login client